top of page

Verdieping in de natuur van honden

Animal Human Design

Je beseft dat er meer is. Meer dan we op het eerste oog zien. Je voelt dat het mogelijk is om een echt diepe connectie aan te gaan met dieren. Voor jou is het niet belangrijk om een dier naar je hand te zetten. Je voelt dingen aan, die je nog niet onder woorden kan zetten of verklaren. Dan ben je hier op de juiste plek. Human design voor dieren aka animal design aka The Mammalian Design Matrix helpt je de behoeften en het gedrag van je dier te begrijpen zoals ze zouden zijn in hun echte natuur, zonder conditionering van buitenaf.

shutterstock_2213825947.jpg

Hoe kan dit mij helpen?

Als we meer inzicht hebben in ons design en het design van onze dieren vallen verschillende puzzelstukjes in elkaar. Het helpt je om de relatie met je hond verder uit te diepen en te versterken. Je kan valkuilen tegenkomen. Misschien moet je hond nog in je leven komen en wil je op voorhand jullie designs al eens naast elkaar leggen. 

Het kan op zoveel manieren inzicht geven, een antwoord op veel van je vragen en een manier om een diepe aanvaarding te voelen over je hond en over jezelf. Wil jij ook deze ervaring? Dan ben je aan het juiste adres!

358130211_819515469735690_4446900288702291845_n.jpg

Het is een feestje om van Florette les te krijgen over Animal Design (Human design voor dieren). Ze legt het helder uit en komt met voorbeelden uit de praktijk, zodat het gaat leven. Daarnaast heeft ze een hele fijne energie, dus ik ben heel blij met haar in mijn netwerk :-). Dus twijfel je nog om met haar samen te werken of van haar te leren? Dan raad ik je haar van harte aan!

Esther Barneveld - TaLoVi

Florette, aangenaam

Ik ben hondengedragstherapeut van opleiding, maar miste altijd een stukje om mensen echt te helpen. Elke keer opnieuw stootte ik op de verwachtingen van mensen om hun hond in een bepaald kader te laten passen in plaats van echt te zien wie hij is. Zonder hem te proberen kneden naar hun eigen wensen. Human Design voor dieren vangt voor mij een beetje deze missing link op en helpt jou om je dier echt te begrijpen. Ik help jou dan weer hoe je best je dier kan ondersteunen in deze mensenwereld. 

FKFotografie_BrandingshootIeper_406_web.jpg
shutterstock_2213825947.jpg

Volledige Animal Human Design opleiding
Energetic Reflection

Ik verspreid deze kennis om zo een betere wereld te creëren voor mensen & honden. Een wereld met meer aanvaarding en minder verwachtingen. Dit bevat alles wat ik voel, zie en weet over hondengedrag, mindset en Animal Human Design. Klaar om met mij dit avontuur aan te gaan?  

Animal Design Basiscursus

Jij wil je dier echt geven wat hij of zij nodig heeft. Deze cursus neemt je stap voor stap mee in het design van je hond. Deze training geeft je een goede basis om je band te laten groeien en bij problemen terug te gaan naar de basis. Ik leg je natuurlijk ook uit hoe ik zou omgaan met bepaald gedrag.

Persoonlijke reading

Wil je niet zelf weten hoe het allemaal werkt? Maar ben je wel geïnteresseerd in het design van je honden. Dan kan je bij me terecht voor een reading. Zo krijg je persoonlijk advies over hoe je de relatie met jou dier kan verbeteren.

Momenteel zijn er geen persoonlijke readings meer te boeken. 

“We are living in a conditioning environment, even if there is an illusion of separateness, we are deeply connected to each other.”

- Ra Uru Hu
2023-07-22_18-28-38.jpg

"Animal Design (en Human Design) ik had er nog nooit van gehoord tot dat er een Masterclass van Florette werd aangeboden van een opleiding die ik ga volgen. Ik was erg benieuwd naar de Animal Design van onze hond Fleur of dit zou kloppen met hoe we Fleur interpreteren en daarom bij Florette een Animal Design handleiding aangevraagd. Het was heel bijzonder dat de Animal Design handleiding die Florette voor Fleur had gemaakt heel nauwkeurig omschreef hoe ze is. Dat was best wel eens fijn om dit te weten en dat ik intuïtief wetende altijd mijn gevoel heb gevolgd in de omgang en verbinding met haar en met elkaar. Ik zou iedere hond en zijn/haar familie een Animal Design handleiding toewensen om de veilige en liefdevolle verbinding te versterken. Dank je wel Florette! Wat een prachtig werk doe jij!"

Lémone - Honden opleidings- en gedragscentrum

bottom of page