top of page
97126988_10220809850252670_3863396097196032_n.jpg

HET PAD NAAR JE KERN
voor krachtige vrouwen, met hun hond als gids

Dag prachtige vrouw, welkom!

Overkomt het leven je? Heb je een hond die je het leven zuur maakt? Wil je echt een blijvende verandering in je leven, die verder gaat dan alleen je hond te veranderen? Dan kunnen we samen aan de slag want je hond heeft je een geschenk gegeven. Je hebt de hond die je nodig hebt, om nu de nodige veranderingen te maken in je leven, om dichter te gaan naar je echte zelf.

Het is tijd om los te laten, om aan te kijken en te verwerken. Wist je dat je hond je meer vertelt dan op het eerste zicht lijkt? Je leest deze tekst nu niet zomaar. Dit is geen toeval. Je bent hier gekomen omdat je klaar bent om terug te gaan zoeken naar je authentieke zelf, naar wie je geboren bent om te zijn. Om los te breken en in je vrouwelijke kracht te gaan staan.

Laat al die maatschappelijk verwachtingen los en leer opnieuw leven volgens je intuïtie, volgens je gevoel. Stop met twijfelen en leer luisteren naar je lichaam. Jij en je hond kunnen samen dit traject aangaan, samen dichter naar jullie kern trekken.

shutterstock_2213825947.jpg

Gratis basiscursus

Ben je benieuwd naar Human Design voor mens en dier? Maar ben je nog niet zeker dat het wel iets voor jou is? Volg dan mijn gratis basiscursus en proef van de mogelijkheden! 

FKFotografie_BrandingshootIeper_264.jpg

Samen dichter naar onze kern

Marijke

Florette dank je wel voor de inzichten, tips maar voornamelijk het zelfvertrouwen wat je mij hebt gegeven door zowel mijn design als die van onze hond uit te werken. De wisselwerking tussen mens en dier weet je op deze manier duidelijk te raken en met praktische voorbeelden te ondersteunen. Jouw rapportage en audio’s waren een mooie voorloper op het fijne gesprek wat we daarna hadden. Het is prettig dat je zowel de menselijke als de dierlijke kant kan belichten vanuit de designs maar ook uit je eigen ervaringen en kennis. En dan te bedenken dat dit nog maar het topje van de ijsberg is!

Hi there, ik ben Florette

Bezielster van
Florette INMIND
 

INMIND is Florette, en Florette is INMIND. Het is ontstaan uit mijn ervaringen, mijn visie en mijn innerlijk weten. Ik gebruik bestaande tools, maar het is mijn proces en mijn persoonlijke krachten die de meerwaarde geven. Ik heb het proces zelf doorlopen. Van het diepste dal naar een nieuw leven. De gedachten om mijn hond weg te doen, tot een innerlijke rust samen. Mijn leven afgebroken en opnieuw opgebouwd. Afscheid genomen van mensen en nieuwe verwelkomt. De veroordeling van buitenstaanders en mensen dicht bij. De eerlijkheid naar mijzelf en de leugens die ik mezelf vertelde. Ik heb in je schoenen gestaan. Ik heb mee gewandeld. De weg van alleen geloven wat je ziet naar eerst geloven en dan zien. Van wetenschap alleen naar vertrouwen in het universum. Van pijn zonder einde, naar schoonheid in elke dag. Ik wil je helpen, ik wil je zien en kennen.

0F6A6901web.png

DE FOCUS VERLEGGEN

Heb je al eens gedacht hoeveel zaken je aan je hond wil veranderen? Aan je partner? Aan je kinderen? Maar eigenlijk is een betere vraag, hoeveel zaken wil je aan jezelf veranderen?

Alles wat ik geloof, voel en zie, komt steeds terug op datzelfde woord: aanvaarding. Maar nu plots vallen de puzzelstukjes in elkaar. Mensen horen dit vaak niet, ze hebben het er moeilijk mee om te aanvaarden, hun huidige hond aanvaarden lijkt onmogelijk. Heb je ook dat gevoel? Stel jezelf eens de vraag, hoeveel van jezelf aanvaard je volledig? Hoeveel van jezelf wil je nog veranderen of ben je niet tevreden mee? Hoe graag zie je jezelf?

Ik ben met Ragna van een dagelijks gevecht naar relatie van gelijkwaardigheid gegaan. De grote verandering bij mezelf doorheen dat proces is dat ik mijzelf nu ook aanvaard, helemaal. Het enige wat ik moet doen is in mijn kracht gaan staan en achterwege laten wat niet bij me past. Dit heb ik onbewust gedaan in heel mijn groeiproces met Ragna, mijn eigen groeiproces gestart. Want anders had ik met haar nooit kunnen staan waar ik nu sta.

Dat inzicht heeft me iets heel belangrijk laten beseffen. Ik kan niet langer werken alleen rond de hond. Ik kan niet langer mensen begeleiden in het samenleven met hun hond, zonder dieper te gaan in wie ze zelf zijn, wat ze voelen. We leven altijd in het wij. We leven samen. Er is niet zoiets als alleen je hond, of alleen jezelf. Jullie hebben alle twee jullie eigenheid en beïnvloeden elkaar. Alles in de wereld is verbonden, we dragen energie over of we nu willen of niet.

Gepolijste stenen

Samen op ontdekking

 

Door te accepteren dat we allemaal uniek zijn en ons eigen pad bewandelen, met onze eigen uitdagingen, kunnen we in liefde samenzijn. Dat vraagt om mildheid en aanvaarding. Als we gaan accepteren dat iedereen uniek is, kunnen we ook onszelf accepteren. De ontdekkingsreizen waarin ik jullie mee neem zijn een mix van Human Design voor mens en dier, spiegelwerk, reflectie, terug in je lichaam zakken en de dingen durven aankijken. 

We starten echt een ontdekkingsreis naar je authentieke zelf, je kracht en je doel in dit leven. Je hond is hierbij ook een gids die je zaken komt vertellen vanuit een andere hoek. Zelfs al ervaar je problemen in de omgang met je hond, dan nog kunnen we samen deze reis aangaan. Mijn kernwaarden zijn authenticiteit, aanvaarding, veiligheid, gelijkwaardigheid en eerlijk zijn naar jezelf en andere. 

We gaan ervoor zorgen dat je jezelf echt leert liefhebben dat je ontdekt hoeveel kracht er in je schuilt en ook wie de viervoeter aan je zijde is. Ook die moet niet veranderen om in het plaatje te passen. Ik sta naast je, om je veiligheid te bieden en je te steunen als het moeilijk gaat. Maar ook om je uit je comfortzone te trekken en je de vragen gaat stellen die beantwoord moeten worden.  

Op hetzelfde moment leer je hoe je je hond kan ondersteunen en jullie relatie kan laten groeien. Je gaat zien dat de relatie met je hond niet alleen groeit, maar ook de relatie met iedereen rondom je. Wil je dus echt gaan voor een transformatie in je leven en je hond hierin betrekken? Dan moet je je ontdekkingsreis met me aangaan. Je gaat echt zien wie je bent en wie je hond is en de kracht die jullie samen bezitten.

 • Meest gekocht

  Human Design audio reading + coaching

  222€
  Wil je de basis leren kennen en de eerste stappen zetten naar je echte zelf?
  2 maanden geldig
  • Audiobestanden over je Human Design
  • Dieper ingaan op je type, autoriteit, profiel en centers
  • Een coaching gesprek van 90 minuten
  • Nieuwe perspectieven in je leven
  • Optioneel: Jij en je hond (+€50)

Geschreven inspiratie

Ruimte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen & acties

bottom of page