top of page
Samen op ontdekkingsreis naar jezelf

Aanvaard je echte ik en stap opnieuw in je kracht met je hond als gids.

Je wil ontdekken wie je diep vanbinnen echt bent? Je wil echt voor jezelf kiezen! En wat als ik je nu eens zeg dat je door te investeren in jezelf ook je hond kan helpen. Want je hond vertelt je dagelijks dingen en is op je pad gekomen voor een reden. We krijgen niet de hond die we willen, maar die we nodig hebben. Je hond is hier om je wijze lessen te leren, ben je klaar om te luisteren?

Je kunt alles bereiken wat je zelf wilt, maar de stappen die daarvoor nodig zijn is echt jezelf leren kennen en omarmen wie je bent in je kern. Je hond doet dit al, nu jij nog. Ben je klaar om samen met mij en je viervoeter dit avontuur aan te gaan? 

Door je Human Design en wat je hond je vertelt, leer je terug in jezelf te geloven. Jezelf te aanvaarden, er gaat een grote last van je schouders vallen en we leren opnieuw in te tunen bij ons lichaam. 

"De audio's waren duidelijk en opgedeeld in hoofdstukken, super fijn! Onze sessie was prettig. Florette is makkelijk om mee in gesprek te gaan, is oprecht en super enthousiast. Ik kan het zeker aanraderen! 

Daniëlla Vermeulen over Hart tot hart

ONTDEK

Van hart tot hart

Heb je zin in een Human Design reading? Wil je de basis leren kennen en de eerste stappen zetten naar je echte zelf?

Soms hebben we gewoon nood aan een simpel gesprek van hart tot hart om onze energie terug in flow te krijgen. Je kan deze reading doen voor jezelf of ik kan de combinatie van jou en je hond meenemen.​

Dit aanbod bevat:

>> Een coaching gesprek van 60 minuten

>> Een audiobestand over je Human Design energietype, strategie en profiel

>> Nieuwe perspectieven die ervoor zorgen dat je dichter naar jezelf kan komen

>> Optioneel: audiobestand over het design van je hond en hoe jullie elkaar beïnvloeden (+€50)

De wisselwerking tussen mens en dier weet je op deze manier duidelijk te raken en met praktische voorbeelden te ondersteunen. Jouw rapportage en audio’s waren een mooie voorloper op het fijne gesprek wat we daarna hadden. Het is prettig dat je zowel de menselijke als de dierlijke kant kan belichten vanuit de designs maar ook uit je eigen ervaringen en kennis. En dan te bedenken dat dit nog maar het topje van de ijsberg is!

Marijke over van Hart tot hart

bottom of page