top of page
Organiseer je eigen Human Design Homeparty

Ben je benieuwd wat Human Design te vertellen heeft over je authentieke zelf?

Human Design heeft de mogelijkheid om je leven te veranderen. Maar je moet wel leren hoe je het moet gebruiken in je leven en dat is meer dan alleen kennis verzamelen. Als je met een groep samen dit ontdekt, heb je mensen om erover te praten om samen te gaan experimenteren met wat Human Design te bieden heeft en zo is de Human Design Party ontstaan!

Nodig nu je vrienden uit voor een Human Design party bij je thuis of op kantoor. Elke gast gaat inzicht krijgen in haar eigen design en gaat ontdekken wat het allemaal betekent. 

Human Design geeft je een intens gevoel van jezelf te mogen zijn

Samen op ontdekkingsreis

Een ervaring om te delen

Iedereen gaat tijdens deze Human Design party ontdekken:

 

  • Hoe je aura werkt in de wereld

  • Wat jouw gaven zijn en uitdagingen

  • Hoe jij beslissingen kan maken zonder twijfel

  • Hoe je energie werkt

  • Hoe jij de wereld ervaart

Door te luisteren naar elkaars design krijg je meer inzicht in elkaar wat jullie band versterkt. Je kan elkaar helpen om op deze nieuwe manier in het leven te staan.

En alles wat jij moet doen is een gezellige locatie voorzien, een paar snacks, wat lekkere drankjes en vrienden! We doen deze sessie in een groep van maximaal vier mensen omdat het anders te druk gaat worden en we niet genoeg tijd hebben om iedereen dieper uit te lichten. 

Jullie ontvangen ook de basis van jullie blauwdruk in een document waar je altijd naar kan teruggrijpen en er is ook ruimte gehouden voor je eigen notities.

En 

Organiseer nu je HD homeparty!

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

* Prijs exclusief kilometer vergoeding €0,5/km

bottom of page