top of page
Wie ben je in je kern?

Human Design Analyse

Het is zo ver! Je wil graag kennismaken met je eigen design. Misschien heb je er al eens over gehoord en weet je al iets of start je echt helemaal van nul en weet je nog niets. Het maakt helemaal niet uit. Mijn reading brengt steeds extra inzicht in je persoonlijkheid en je missie in deze wereld. Misschien blijf je dezelfde patronen herhalen en wil je deze graag is uit het perspectief van je design bekijken? Boek dan een reading en we duiken samen dieper in je authentieke zelf

89304ac00a85cd32b20dac9f9dcba98a.jpg
"De audio's waren duidelijk en opgedeeld in hoofdstukken, super fijn! Onze sessie was prettig. Florette is makkelijk om mee in gesprek te gaan, is oprecht en super enthousiast. Ik kan het zeker aanraderen! 

Daniëlla Vermeulen over de audio reading

Ontdek de verschillende readings

In een reading ga je ontdekken waarom sommige dingen zo moeilijk gaan voor jou en makkelijk voor andere. Hoe zit jouw blauwdruk in elkaar? Hoe werkt je energie? Werkt alles in je Human Design mooi samen of zijn er zaken die elkaar tegenwerken en zit je daarom in dualiteit? Wat zijn nu echt je belangrijkste persoonlijkheidskenmerken, hoe navigeer jij door het leven en waarom ben je hier? Welke valkuilen zitten er in je design en welke angsten kunnen er vaak terugkomen? 

Ook ga ik je niet alleen kennis geven, maar ook de tools waarmee jij aan de slag kan gaan om meer vanuit allignment te leven. Meer leven vanuit het lichaam en minder vanuit het hoofd. Zodat jij vol vertrouwen je Human Design experiment kan starten en je leven kan transformeren.

shutterstock_2213457731.jpg
Eenmalige reading

Tijdens een zoom gesprek leer je alles over je eigen deisgn

89304ac00a85cd32b20dac9f9dcba98a.jpg
Audio reading

Je reading in audiofiles en een coaching sessie van 90 minuten

florette.inmind_portrait_of_a_dog_color_explosion_purple_pink_o_c6ada491-182c-4d71-ab4d-8f
Voor dieren

Jij wilt een combinatie van jou design met dat van je hond

Wil je in groep je design ontdekken?

Samen met je vrienden jezelf onderdompelen in de wonder wereld van Human Design? Ontdek nu de Human Design Homeparty's en laat mij naar je thuis komen!

shutterstock_2213825947.jpg

Basis Reading

We gaan kennis maken met jouw uniek design tijdens een persoonlijk gesprek. Dit is de meest toegankelijke manier om je Human Design experiment te starten. In deze reading ligt de focus op de foundation van je design te leren kennen en leven. Je energietype, je strategie, autoriteit, inzicht in je centers en je kanalen. Zo heb jij alle kennis die je nodig hebt om je leven te transformeren. 

Voorafgaand aan ons gesprek ga ik je volledige blauwdruk uitlezen. Ik breng alle informatie samen zodat je meer inzicht gaat krijgen in wie je bent. En natuurlijk wil ik dit zo praktisch mogelijk aanpakken zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Ik geef je steeds tips mee zodat je kan experimenteren met e design en natuurlijk is er nog wat ruimte om vragen te stellen over de verschillende elementen in je chart. Wil je echt nog meer begeleiding en ondersteuning? Dan zijn mijn coachingsessies misschien wat voor jou. 

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
De wisselwerking tussen mens en dier weet je op deze manier duidelijk te raken en met praktische voorbeelden te ondersteunen. Jouw rapportage en audio’s waren een mooie voorloper op het fijne gesprek wat we daarna hadden. Het is prettig dat je zowel de menselijke als de dierlijke kant kan belichten vanuit de designs maar ook uit je eigen ervaringen en kennis. En dan te bedenken dat dit nog maar het topje van de ijsberg is!

Marijke over audio reading met coaching (en hond)

Audio reading met coaching

Wil je wat dieper duiken? Het allemaal leren omzetten in de praktijk? De ruimte hebben om alles terug te luisteren en steeds nieuwe inzichten te vergaren? Kies dan voor een audio reading! Hier krijg je alle informatie in duidelijke korte audiofiles: Je type, strategie, autoriteit, profiel en je centers. En daarna zitten we 90 minuten samen om het toe te passen op wie jij bent. Zo gaan we verder dan kennis alleen en duiken we samen de diepte in. Natuurlijk is het ook mogelijk om het design van je hond en jullie combinatie op te nemen in de audiofiles als je dit wenst.​

 • Termijnbetaling
  133€
  Elke maand
  2 maanden geldig
  • Een coaching gesprek van 90 minuten
  • Audiobestanden over je Human Design
  • Nieuwe perspectieven in je leven
  • Optioneel: Jij en je hond (+€50)
 • 222€
   
  2 maanden geldig
  • Audiobestanden over je Human Design
  • Dieper ingaan op je type, autoriteit, profiel en centers
  • Een coaching gesprek van 90 minuten
  • Nieuwe perspectieven in je leven
  • Optioneel: Jij en je hond (+€50)
bottom of page