top of page

Wie ben je in je kern?

Human Design Analyse

Het is zo ver! Je wil graag kennismaken met je eigen design. Misschien heb je er al eens over gehoord en weet je al iets of start je echt helemaal van nul en weet je nog niets. Het maakt helemaal niet uit. Mijn reading brengt steeds extra inzicht in je persoonlijkheid en je missie in deze wereld. Misschien blijf je dezelfde patronen herhalen en wil je deze graag is uit het perspectief van je design bekijken? Boek dan een reading en we duiken samen dieper in je authentieke zelf

Het gaat verder dan kennis, voor transformatie moet je je design leren leven

89304ac00a85cd32b20dac9f9dcba98a.jpg

Ontdek de verschillende readings

In een reading ga je ontdekken waarom sommige dingen zo moeilijk gaan voor jou en makkelijk voor andere. Hoe zit jouw blauwdruk in elkaar? Hoe werkt je energie? Werkt alles in je Human Design mooi samen of zijn er zaken die elkaar tegenwerken en zit je daarom in dualiteit? Wat zijn nu echt je belangrijkste persoonlijkheidskenmerken, hoe navigeer jij door het leven en waarom ben je hier? Welke valkuilen zitten er in je design en welke angsten kunnen er vaak terugkomen? 

Ook ga ik je niet alleen kennis geven, maar ook de tools waarmee jij aan de slag kan gaan om meer vanuit allignment te leven. Meer leven vanuit het lichaam en minder vanuit het hoofd. Zodat jij vol vertrouwen je Human Design experiment kan starten en je leven kan transformeren.

Image by Riccardo Annandale

Basis Reading

In de basisreading leg ik de focus op de basisonderdelen van je chart die het belangrijkste zijn om je design te leren leven: energietype, strategie, autoriteit, profiel, je centers en kanalen.

Image by Kristopher Roller

Diepte Reading

Heb je al een flinke dosis basiskennis en ben je op zoek naar meer verdieping? In deze sessie duik ik samen met jou echt diep in je unieke blauwdruk. 

Wil je meer begeleiding?

In een reading zit onze tijd in een online call waarin we alles samen overlopen. Maar als je graag meer begeleiding wilt, meer ruimte om vragen te stellen door alles eerst te laten zakken zijn er nog andere mogelijkheden. Ik bied ook coachingstrajecten aan van verschillende lengtes en dieptes. In een coachingtraject krijg je je reading vooraf doorgestuurd in verschillende audio files. Zo heb je de tijd om alles in je op te nemen en te laten zakken. Daarna plannen we gesprekken in waarin we alle tijd hebben voor je vragen en de toepassing in de praktijk. 

Image by Riccardo Annandale

Basis Reading

We gaan kennis maken met jouw uniek design tijdens een persoonlijk gesprek. Dit is de meest toegankelijke manier om je Human Design experiment te starten. In deze reading ligt de focus op de foundation van je design te leren kennen en leven. Je energietype, je strategie, autoriteit, inzicht in je centers en je kanalen. Zo heb jij alle kennis die je nodig hebt om je leven te transformeren. 

Voorafgaand aan ons gesprek ga ik je volledige blauwdruk uitlezen. Ik breng alle informatie samen zodat je meer inzicht gaat krijgen in wie je bent. En natuurlijk wil ik dit zo praktisch mogelijk aanpakken zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Ik geef je steeds tips mee zodat je kan experimenteren met e design en natuurlijk is er nog wat ruimte om vragen te stellen over de verschillende elementen in je chart. Wil je echt nog meer begeleiding en ondersteuning? Dan zijn mijn coachingsessies misschien wat voor jou.