top of page

Wie is Florette?Ik vind het moeilijk om andere te vertellen wie ik ben, omdat ik zelf nog steeds op ontdekkingstocht ben naar wie ik eigenlijk ben. Wat ik steeds meer ontdek, is dat het eigenlijk niet belangrijk is wie ik ben of dat ik zelf weet wie ik ben. Mijn identiteit kan en mag fluïde zijn, en voor iedereen wat anders betekenen. Waar ik steeds meer aan werk is beslissingen maken vanuit mijn gevoel en minder vanuit mijn hoofd. Want ons hoofd brengt ons alleen problemen en twijfel. En alle antwoorden zijn eigenlijk al in ons aanwezig.


👪 Pesten is een groot onderdeel van mijn opgroeien geweest. Van de kleuterklas tot het zesde middelbaar. Het bleef me steeds achtervolgen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het belangrijk vond om bij andere bij te horen dat ik mijn eigen stem en ideeën niet meer kon horen of niet meer durfde uiten. Ik was nog maar een schim van wie ik bedoeld was te zijn. Dit zorgde voor veel depressies in mijn volwassen leven, mijzelf verstoppen naar de ideeën van de maatschappij.


🐶 Wat ik wel al heel lang voelde, is dat ik een hond wilde. In een van mijn zwaarste depressies was ze er plots. Ragna. Op dat moment nog steeds met het idee om iemand aan mijn zijde te krijgen die er wel altijd zou zijn. Aan de andere kant wou ik me vooral bewijzen. Hoe een geweldige hond Ragna wel niet zou worden, hoe goed ik was in honden trainen. Uitblinken en mezelf bewijzen was het enige dat in heel mijn leven belangrijk voor me was. Maar daar stak Ragna met veel plezier een stokje voor. Ze liet zich niet forceren en we belandde samen in een hel vol conflict en onbegrip.


🤫 Tot op een moment dat we hulp hebben gezocht, de juiste hulp. En mijn ogen zijn open gegaan. Daarna heb ik een passie ontdekt en ben ik diep gedoken. Hondengedrag en alles dat erbij kwam. Maar eigenlijk is de basis nog altijd wat ik toen met Ragna voelde in dat proces. Het draait om aanvaarding, acceptie en gelijkwaardig samenleven.


🔮Een tijd geleden kwam plots spiritualiteit terug op mijn pad, bij de opstart van INMIND. Alsof het zo moest zijn. Dit heeft mijn zelfontwikkeling een boost gegeven, en heeft mij echt terug laten ontdekken dat alles in mij zit. Dat ik mag stoppen met mijn hoofd en logica te gebruiken. Het heeft me gezet op een pad van zelfontwikkeling, liefde voor mezelf en helen. Human Design was de start. Deze 1/4 emotionele projector heeft zich leren aanvaarden en op dit moment, voel ik terug hoe krachtig ik ben. Regressietherapie heeft me weer dat stapje dichter gebracht naar het verwerken van trauma’s en ik ben er zeker van dat mijn avontuur er hier nog niet op zit. Ondertussen ondersteun ik mezelf met kristallen, etherische oliën, leg regelmatig een kaartje voor mijzelf en andere, zelfs mijn vibraties probeer ik actief te verhogen door mijn mindset - Manifestatie all the way!


🎙️Ik heb ontdekt dat een van mijn favoriete dingen om te doen, babbelen is. Dus ik heb dit in een podcast gegoten. Mensen inspireren in mijn podcast, op sociale media, in coaching én hopelijk binnenkort, ook in lezingen is mijn lust en leven. Ik heb zoveel zin in wat de toekomst nog gaat brengen en zou het geweldig vinden als jullie hier ook mee deel van willen uitmaken! Want connecteren met gelijkgestemde is iets anders waar ik heel veel plezier in vind. ❤️


💳 Oh, en wat ik doe? Ik help mensen hun relatie met hun hond te verbeteren. Hiervoor gaan ze door een proces van aanvaarden en begrip. Ik geef tools om intuïtief op te voeden en zo gelijkwaardig te gaan samenleven.


💤 Mijn dromen? Die vertel ik later wel eens.

Comments


bottom of page