top of page

Daniella

Van hart tot hart

Ik vond de audio heel prettig om te beluisteren, het is allemaal best duidelijk. Duidelijk genoeg om gerichte vragen daarna te kunnen stellen in plaats van meer uitleg te vragen. De audio was opgedeeld in hoofdstukken, dat vond ik fijn. Zo kun je makkelijk terug luisteren wat je wil herhalen. 


Al met al was het meeste herkenbaar, vaak confronterend en soms verrassend. 


Onze sessie was prettig, je bent makkelijk om mee in gesprek te gaan. Je komt heel oprecht over en super enthousiast. Dat zorgt ervoor dat je er zelf mee aan de slag wilt, met misschien nog eens een opvolggesprek om de goede weg te vinden te volgen. 


Ik vond het ook heel leuk om het even over mijn zoon te hebben, want het is toch mooi als ik hem daar al zo jong in zou kunnen steunen, zodat hij hopelijk niet in dezelfde patronen vastloopt. 


En niet te vergeten nog even gesproken over Leo, onze hond. Dat was wel confronterend met betrekking tot de verlatingsangst, maar wel duidelijk. Ik moet nu eerst starten met leven volgens mijn strategie en dan volgt de rest hopelijk "vanzelf". 


Ik kan het zeker aanraden om een human design reading te doen, het is super interessant en wonderlijk hoe goed alles klopt. 


bottom of page