top of page

Jessica

Online Academy

Florette is sinds juni 2021 bij ons vrijwilligster. Eén van de eerste dingen die ik meteen opmerkte was haar enthousiasme en haar warmte. En kort daarna ook hoe ze op een gezonde manier grenzen weet te stellen. Ze is duidelijk in haar communicatie en als vrijwilliger maakt dat een droom om mee samen te werken.


In het (bijna) afgelopen jaar heb ik haar leren kennen als iemand ontzettend vastberaden, die een zinvol leven nastreeft. Eentje waarin ze positieve verandering kan helpen teweegbrengen.


Ondertussen mocht ik ook de spits afbijten voor haar puppy traject en ik moet zeggen dat ik bijna zin kreeg om zelf een puppy te gaan opvoeden. Vanuit een verlangen naar verbinding dat ze zo mooi weet te verwoorden.


Als gediplomeerd gedragsdeskundige kan ik je alvast vertellen dat deze puppycursus een geweldige basis is voor elke nieuwe, maar zeker ook minder nieuwe puppyeigenaar. Sterker nog, ik zou graag willen dat elke hondeneigenaar hem zou volgen! Alhoewel ik mijn eigen scholing heb genoten, heeft ze de connectie die ik heb met mijn eigen hond zelfs weten te versterken. …na meer dan 11 jaar.

bottom of page