top of page
Background-1.jpg

Wil je zelf readingen kunnen geven of echt diep duiken in Animal Human Design?

Wil je weten hoe je dieren echt kan helpen door hen meer zichzelf te laten zijn?

Wat als je je boodschap zwart-op-wit zou kunnen aantonen... Met Human Design voor mens en hond heb je een aanknopingspunt om de diepte in te gaan.

Animal Human Design volledige cursus

Animal Human Design traject voor wie hond én mens echt wil doorgronden

Herken jij dit?

Als alternatieve welzijnsgerichte hondenprofessional draag je bij om de wereld te veranderen en mooier te maken. Maar in deze tijd is het soms moeilijk om mensen je verhaal te laten begrijpen.  Misschien wil je gewoon als kenniszoeker weten wat dit alles betekent?

🌟 ​Je wilt honden en mensen anders laten samenleven

🌟 Je gelooft niet dat honden controleren de oplossing is

🌟 Een hond moet niet altijd luisteren, maar ruimte krijgen om zichzelf te zijn

🌟 Je hebt soms problemen met deze boodschap te communiceren

🌟 Klanten begrijpen niet altijd waar je naartoe wil

🌟 Het lukt je niet altijd om klanten te overtuigen

🌟 Je vindt het moeilijk om met klanten te praten over hun aandeel in de situatie, want je bent daar voor hun hond

🌟 Je klanten willen niet zien wat er echt aan de hand is, alleen maar oplossingen

🌟 Je wilt klanten helpen vertrouwen op hun gevoel

🌟 Je klanten zijn heel bezorgd over wat andere denken van hun hond

🌟 Je wilt dieren opnieuw een stem geven

paard snuffelt aan hond

Na deze cursus:

🌟 ​Weet je hoe je beslissingen kan maken op basis van je design

🌟 Weet je hoe je klanten kan begeleiden met hun keuzes

🌟 Kan je bekijken wat een specifieke hond belangrijk vindt

🌟 Heb je een manier om mensen hun specifieke stukken te laten aankijken die hun band in de weg staat.

🌟 Kan je readings geven en andere begeleiden in het samenleven met hun hond

🌟 Weet je hoe je succesvol kan samenleven zonder training

🌟 Kan je problemen anders aanpakken door zelfreflectie, begrip en intuïtieve beslissingen

🌟 Kom je dichter bij jezelf

🌟 Herken je welke stukken een spiegel zijn vanuit de hond en welke horen bij zijn authentieke zelf

🌟 Weet je waarom je hond bepaalde dingen doet en hoe je hier best mee omgaat

🌟 Ga je problemen natuurlijk zien verminderen door er bewust mee om te gaan en kan je je klanten dit ook leren

Dit gaan we samen doen

 • Wat als ik de geboortedatum van mijn hond niet ken?
  Geen zorgen! Alles in de wereld is energie en er zijn mensen die kunnen verbinding maken met die energie. Ik heb zo iemand gevonden, en zij is een krak met de pendel. Ja, er zijn mensen die de geboortedata van mensen en dieren kunnen pendelen. Ik ga hiervoor samenwerken met Liesbeth van New Moon. Dus wanneer de bestelpagina er is, kun je gewoon aanduiden dat je de geboortedatum niet kent en dan gaat Liesbeth voor je aan de slag.
 • Hoe werkt de bestelprocedure?
  Je gaat naar de webshop. Hier kies je je dan wat je nodig hebt. Alleen de handleiding? Of ook een gependelde geboortedatum? Je bestelt en rekent af, nadien kan je een mail van mij verwachten naar een formulier die je enkele gegevens van je hond laat invullen. Vanaf ik deze gegevens ontvang, kan je persoonlijke handleiding uitwerken. Tussen het ontvangen van de gegevens en de handleiding in je mailbox zit maximaal 14 dagen.
 • Hoe ontvang ik deze handleiding?
  Deze handleiding komt bij je toe als een mooi PDF-document in je mailbox.
 • Wat is het nut van deze handleiding?
  Net zoals een persoonlijkheidstest bij mensen, leer je die persoon beter kennen. Je krijgt inzicht in zijn karakter en hoe je hier best mee omgaat. Maar voor mij gaat het nog wel wat dieper dan alleen dat. Ik merk dat hondenouders het vaak moeilijk hebben met bepaalde karaktereigenschappen omdat ze maatschappelijk niet aanvaard zijn. Wij proberen dan als mens de hond aan te passen en te kneden naar hoe wij willen dat deze is. Soms voelen mensen zich zelfs schuldig over hoe hun hond is. Deze handleiding brengt je hond in kaart van kop tot staart. Wat wilt zeggen dat je niets te maken hebt met hoe je hond is dat het gewoon echt bij hem hoort. Dus je dit niet moet willen veranderen, maar we moeten leren om samen te leven met een ander wezen zijn persoonlijkheid. Heb je nog een jonge hond in huis, kan dit er net voor zorgen dat je je hond juist kan ondersteunen zodat jullie band geweldig wordt omdat je van het eerste moment de noden van je hond kan vervullen.
 • Wat is mijn investering?
  De financiële investering is 79 euro. Qua tijd moet je maximaal 14 dagen geduld hebben om de handleiding uit je mailbox te pikken.

Het is een feestje

Esther Barneveld

Esther Barneveld
TaLoVi

Het is een feestje om van Florette les te krijgen over Animal Design (Human design voor dieren). Ze legt het helder uit en komt met voorbeelden uit de praktijk, zodat het gaat leven. Daarnaast heeft ze een hele fijne energie, dus ik ben heel blij met haar in mijn netwerk :-). Dus twijfel je nog om met haar samen te werken of van haar te leren? Dan raad ik je haar van harte aan!

Laten we starten!

Kies de formule die het best bij je past
Grote korting voor de wachtlijst! 

Do It Yourself

Zelfstandig en op je eigen tempo

450 euro

🔥Toegang tot de online cursussen voor minstens 2 jaar

🔥Animal Design basiscursus

🔥Animal Design verdiepingscursus bevat Human Design & Connectie mens-dier

🔥Opvoeden zonder trainen cursus (twv 75 euro)

🔥Reflectie en aanvaardingsoefeningen

​🔥PDF - samenvatting & werkboek

​🔥Gratis Human Design & Connectiechart van jou en je hond

🔥Online community om elkaar te ondersteunen en inspireren

Termijnbetaling mogelijk

" You only have to be yourself" - Ra Uru Hu

Er is veel enthousiasme over Animal design

Animal Design (en Human Design) ik had er nog nooit van gehoord tot dat er een Masterclass van Florette werd aangeboden van een opleiding die ik ga volgen. Ik was erg benieuwd naar de Animal Design van onze hond Fleur of dit zou kloppen met hoe we Fleur interpreteren en daarom bij Florette een Animal Design handleiding aangevraagd. Het was heel bijzonder dat de Animal Design handleiding die Florette voor Fleur had gemaakt heel nauwkeurig omschreef hoe ze is. Dat was best wel eens fijn om dit te weten  en dat ik intuïtief wetende altijd mijn gevoel heb gevolgd in de omgang en verbinding met haar en met elkaar. Ik zou iedere hond en zijn/haar familie een Animal Design handleiding toewensen om de veilige en liefdevolle verbinding te versterken. Dank je wel Florette! Wat een prachtig werk doe jij!

Lémone - Honden opleidings- en gedragscentrum

Aurélie Arnaudts

"Heel waardevol! En ik ben zeker dat als mensen hier nog dieper op zouden ingaan, ze zo'n speciale band zouden kunnen creëren met hun dier. Love it!"

Aurélie Arnauts

Nadieh Cuijten

"Wat een feest van herkenning de verslagen van mijn honden Nova & Sir James. Ik herken ze beide helemaal terug. Heel fijn wordt uitgelegd in een prachtig overzicht wat alles betekend en hoe je erop in kan spelen. Als hondengedragstherapeut is het geweldig te lezen hoe zij alles mooi weet te weerleggen en ik kan beamen dat deze dame weet waar ze het over heeft. Als je geen verstand van honden hebt, dan kun je na deze chart je hond wel beter gaan begeleiden. De tips sluiten naadloos aan bij het karakter van je hond."

Nadieh - The spiritual dog mom

De wisselwerking tussen mens en dier weet je op deze manier duidelijk te raken en met praktische voorbeelden te ondersteunen. Jouw rapportage en audio’s waren een mooie voorloper op het fijne gesprek wat we daarna hadden. Het is prettig dat je zowel de menselijke als de dierlijke kant kan belichten vanuit de designs, maar ook uit je eigen ervaringen en kennis. En dan te bedenken dat dit nog maar het topje van de ijsberg is!

Marijke over de reading met haar hond

“We are living in a conditioning environment, even if there is an illusion of separateness, we are deeply connected to each other.” - RA URU HU

Daniella van Amsterdam
Love and Direction

Daniella van amsterdam

Enthousiast, open en liefdevol. Door haar ervaring in de hondenbrache heeft Florette heel veel kennis verzameld voor het Animal Design. Ik heb het als ontzettend fijn ervaren om van Florette les te krijgen. Florette is een kundige trainer. Duidelijk, geduldig en met veel liefde deelt ze haar kennis en haar passie werkt aanstekelijk. Door praktijkvoorbeelden gaat de stof ook echt leven. Ik ben dan ook heel blij met Florette in mijn netwerk.

Nele & Nola

Nele-Dendauw

Op een dag kwam Florette op mijn pad, bij een lezing over samenleven met je hond. Haar energie en ideeën waren nieuw voor me, het inspireerde me en voelde tegelijkertijd ook goed. Dus heb ik de stap gezet om bij haar een coachingstraject te volgen. Wat een ervaring! Dankzij de tool, Human Design, die Florette gebruikt, ben ik mezelf gaan ontdekken en beter gaan begrijpen van waar mijn struggles komen of waarom juist iets goed kan voelen. Daarnaast helpt ze ook het design van je hond te begrijpen. Hiermee vallen plots heel wat puzzelstukjes op zijn plaats! Dankzij Florette haar kennis van het gedrag van honden alsook haar observatie van Nola heb ik nog eens super veel mogen bijleren over mijn hond. 

Het traject was een ware boost voor meer zelfliefde en naar een sterkere verbinding met Nola. Bedankt Florette! 

Waarom zou je deze opleiding bij mij volgen?

Omdat hondenwelzijn en op een andere manier naar de wereld kijken een van mijn grootste passies is. De eerste keer dat ik met Human Design in aanraking kwam, was echt een openbaring. Plots zag ik alle ontbrekende puzzelstukken in elkaar vallen. Ik ben gediplomeerd hondengedragstherapeut, maar vaak kon ik niet tot mijn klanten doordringen in het aanvaardingsproces naar hun hond toe. Animal Design gaf me de tools om zwart-op-wit aan te tonen wat ik al een hele tijd intuïtief aanvoelde. 

Dit groepstraject is het enige in Europa, zeker het enige gegeven door een hondengedragstherapeut. Ik ga namelijk verder dan het design alleen. Ik wil ook dat je de basis leert kennen in het opvoeden van honden, wat gaat er echt om in hun hoofd. Hoe werkt de psychologie van de hond. Zo geef je niet alleen readings, maar kan je ook op een gepaste manier mensen ondersteunen. 

Ik wil dit traject zo opbouwen, dat iedereen de ondersteuning kan krijgen die ze nodig hebben om zelfzeker hiermee verder te gaan. Als projector zie ik snel waar je blokkeert en kan ik hierop inspelen. Mijn bewuste lijn 1 zorgt dan weer dat ik diep duik in de informatie die ik overdraag en ik ben altijd al iemand geweest die andere opleidde, of het nu nieuwe collega's waren, opleidingen geven in software programma's of mensen inzichten doen krijgen in hun situatie.

Meer over mij

Florette met orakelkaarten

Meer dan een opleiding, transformatie in het kijken naar dieren

1

Diepgaand begrip

Je zal een diepgaand begrip ontwikkelen van zowel Human Design, Animal Design als de energetische connectie tussen mens en hond. Je zal de kernconcepten en principes volledig begrijpen en kunnen toepassen.

2

Verhelderende inzichten

Het groepstraject bied je de mogelijkheid om verhelderende inzichten op te doen over jezelf, je honden en de interactie tussen beiden. Je zal nieuwe perspectieven ontdekken, die je relatie met je hond kan verdiepen.

3

Zelfreflectie

Het traject moedigt aan tot zelfreflectie. Je zal de tijd nemen om na te denken over je eigen gedrag, emoties en energie, en hoe dit van invloed kan zijn op je hond(en). Dit leidt tot bewustwording en groei.

4

Diepere band met honden

Door de nadruk op de energetische connectie tussen mens en hond en de psychologie van honden, leer je hoe je een diepere en meer harmonieuze band kan opbouwen met je hond. Je begrijpt hoe je energie en gedrag van invloed zijn op onze huisgenoten.

5

Zelfvertrouwen

Als je meer inzicht krijgen in Human Design, Animal Design en intuïtieve hondenopvoeding, zal je een groter gevoel van zelfvertrouwen ontwikkelen in je vermogen om op een bewuste manier met hen om te gaan.

6

Community en ondersteuning

Je komt terecht in een groep gelijkgestemde, die ook de connectie tussen mens en hond op de eerste plaats zetten. Dit zorgt dat je ervaringen, vragen en successen kan delen zonder oordeel. Zo heb je een veilige haven waar je echt jezelf kan zijn.

7

Betere communicatie

Vanaf dat je een begrip hebt van Animal & Human Design ga je beter kunnen communiceren met je hond. Je gaat je beter kunnen afstemmen op hun behoefte en signalen.

8

Zelfontplooiing

Je gaat je eigen potentieel kunnen verkennen in relatie met jezelf en met anderen

9

Bewust ouderschap

Hoe kan je opvoeden op een meer intuïtieve en verbonden manier? Dit gaat duidelijk worden doorheen het traject. Zo kan je ook bewust ouderschap gaan toepassen bij de dieren in je leven. 

10

Persoonlijke groei

Door je bewustzijn te vergroten, zelfreflectie in te zetten als tool en nieuwe manieren van denken en handelen toe passen kan je heel erg groeien als persoon in relatie tot jezelf en met andere.

bottom of page