top of page

Animal Human Design aanbod

Voor iedereen die aan de slag wil met haar hond én ook naar zichzelf wil kijken in dat proces!

Florette toont groep Animal Human Design

199,-​

Basiscursus
Human Design voor honden

In dit traject leer je, je hond tot in de kern lezen. Dit doe je door Human Design voor dieren toe te passen op jouw huisdier. Niet gewoon de kennis van Animal Design, maar gegeven door mezelf als hondengedragstherapeut. Zo ben je zeker dat alle informatie klopt bij het design van je dier, maar ook advies gegeven wordt op basis van wetenschappelijke informatie over de ontwikkeling van honden.

Vanaf 599,-

Compleet traject
Animal Human Design

Leer in 5 maanden op een praktische begrijpbare manier hoe energie werkt tussen hond én mens. Je leert alles wat er is over Animal Design en genoeg over Human Design om de relatie met jezelf en je hond naar een ander niveau te tillen. Je kan dit doen voor jezelf of je kan dit inzetten voor je eigen klanten, familie en vrienden. 

Je kan dit volgen alleen op je eigen tempo, in groep of met extra persoonlijke begeleiding. De eerste groep start in november 2023

Florette voelt in, meditatie, hart
Florette schud tarot kaarten

222,-

Human Design audio reading
met coaching

Je ontvangt een super gedetailleerde reading van jou design in je mailbox. Deze reading zijn allemaal korte en duidelijke audiofiles per onderwerp, zodat je het juiste stukje nog eens opnieuw kan beluisteren als je het nodig hebt. Nadat je alles beluisterd hebt kan je een coachingcall van 90 minuten inplannen om te zorgen dat je de kennis ook kan gaan belichamen. 

149,-

Animal Human Design Reading

Als we meer inzicht hebben in ons design en het design van onze dieren vallen verschillende puzzelstukjes in elkaar. Het helpt je om de relatie met je hond verder uit te diepen en te versterken. Je kan valkuilen tegenkomen. Misschien moet je hond nog in je leven komen en wil je op voorhand jullie designs al eens naast elkaar leggen. 

Het kan op zoveel manieren inzicht geven, een antwoord op veel van je vragen en een manier om een diepe aanvaarding te voelen over je hond en over jezelf. Wil jij ook deze ervaring? Dan ben je aan het juiste adres! Een reading duurt 90 minuten en gaat door via een online meeting. De reading kan alleen over je eigen design gaan of gecombineerd met dat van je hond.

Florette ligt op matje in het gras
bottom of page