top of page

Human Design daar geloof ik niet in


Florette geeft Animal Human Design reading

Dit is een zin die ik zeer regelmatig hoor en eigenlijk ik snap het. Toen ik de eerste keer vernam dat het een systeem was gebaseerd op geboortedatum en uur, had ik net dezelfde reactie. Maar mijn nieuwsgierige zelf kon het toch niet laten om eens te kijken waar het nu net over ging.


Geef toe, wie is er nu niet nieuwsgierig wat zo'n systeem te vertellen heeft over jou als persoon? En dan komt het, sommige mensen herkennen zich er compleet in zoals ik bijvoorbeeld. Andere denken: "Ik wilde dat ik die persoon was, maar ik geloof er niet in."


Als jij die persoon wil zijn die je design voorschrijft dat je bent, dan kan je die persoon zijn. Jij kan alles zijn wat je maar wil zolang je eerlijk bent naar jezelf. Want nu komt het. Human Design is niet gewoon een systeem dat je zegt wie je bent en daar stopt het. Human Design is een experiment. Een experimenten dat je opnieuw wil laten connecteren met je lichaam en je uit je hoofd wil trekken.


Als er dingen worden verteld of voorgeschreven en je gaat hier actief mee aan de slag en experimenten, kan je hier zaken uit leren. Je gaat echt onderzoeken of het klopt: "Wat zou er gebeuren als ik een hele tijd op deze manier beslissingen neem?" "Wat gebeurt er als ik besef dat heel veel van wie ik denk dat ik ben, conditionering is?" "Wat zit er onder mijn diepe lagen van twijfel?"


En net dat is waar de magie gebeurd, niet tijdens de reading. Niet in de chart die getrokken wordt. Maar in jouw eigen experiment, jou weg naar je innerlijke zelf. Als dat uiteindelijk toch anders is dan je design voorschrijft, maar je durft terug op je gevoel vertrouwen. Je vindt jezelf terug in het proces, dan is het experiment geslaagd.


Ga je puur op ratio meteen iets afwijzen omdat je er niet in geloofd, dan loop je de kans mis om terug in connectie te gaan met je lichaam. Je authentieke zelf terug te vinden, die verborgen zit onder overtuigingen, conditioneringen en regels.


Als je er voor open staat en jezelf terug wilt vinden. Neem dan zeker eens een kijkje in mijn aanbod. En ja, we kunnen deze reis ook aangaan samen met de dieren in ons leven. Want wat zij je te vertellen hebben en hoe je kan experimenteren met hun design laat nog een hele extra wereld opengaan.

Comments


bottom of page