top of page

Bestaat Human Design voor honden?


Ja, ja en nog eens ja! Als je zoals mij bent en je hebt verdiept in je eigen design vraag je je af: "Hey, zou ik dat ook voor mijn hond kunnen doen?" Je gaat op zoek en je vindt bijna niets. Dan ga je de chart van je hond trekken alsof die een mens zou zijn, maar dit klopt niet. De Human Design blauwdrukken voor honden en eigenlijk voor alle zoogdieren worden anders opgemaakt.


Bij een mens heb je twee kanten, een bewuste kant, de persoonlijkheid en een onbewuste kant, het design. Dit is ook zo bij honden. Maar het design komt in het lichaam 88 dagen voor de geboorte. Bij honden komt het design 6 dagen voor geboorte in het lichaam. Dit is wanneer de ziel indaalt. Volgens Human Design is dit korter bij dieren dan bij mensen.


Daarnaast hebben dieren ook veel minder poorten actief in hun chart, dus heel veel poorten die je zou trekken als mens vallen weg. Ik ga ze eens voor jullie side by side leggen. Ragna, mijn spiegel als mens en als hond.Human Design kaart van Ragna als mens
Ragna als mens


Human Design chart van Ragna (hond van Florette INMIND)
Ragna als hond

Zoals je ziet, er zijn overeenkomsten. De zwarte poorten (de persoonlijkheid zijn gelijk) maar bij haar als hond zie je alleen de poorten die honden kunnen hebben. Dus 5, 27, 20, 53 en 38. De rode kant is volledig anders omdat die bij de mens bepaald is op de plaatsing van de planeten 88 dagen voor de geboorte en bij een zoogdier op 6 dagen voor de geboorte. Het grootste verschil is dan ook dat ze als mens een manifesting generator zou geweest zijn, maar als hond een reflector is.


Nog een zeer groot verschil is natuurlijk dat een hond zijn design maar bestaat uit vijf centra (van die gekleurde of witte vakjes) en de mens heeft er negen.


Wat met de betekenis van de poorten in Human Design voor honden?


De poorten hebben nog steeds dezelfde energie. Maar de betekenis kan natuurlijk anders tot uiting komen bij dieren en mensen. Als de energie het voortbestaan van de genen is. Uit zich dat bij dieren bijvoorbeeld in het samenhouden van de groep zodat er niemand achterblijft en bij mensen in het zorgen voor het gezin. Het is beide eenzelfde energie, maar uit zich anders. Dus daar kan je zeker ook niet het menselijke Human Design als één-op-één voorbeeld nemen.


Kunnen mens en dier connectie maken?


Zeker weten! Human Design beschrijft dat het aura van een hond vele malen groter is dan dat van de meeste mensen. Dus je hond beïnvloed je zeker. Net zoals je een connectie krijgt tussen twee mensen die samen zijn en je bepaalde stukken kan overdragen aan elkaar, doe je dit ook met je hond.


Het kan dus goed zijn, dat de problemen die je ervaart met je hond komen vanuit stukken waarin jij in jouw design uit allignment bent en je hond deze energie oppikt en hierop dan weer gaat reageren of gaat spiegelen.Human Design connectie chart tussen human design voor honden en mens

Hier zie je dus duidelijk, dat ons design beide drastisch veranderd als we samen zijn. En dit hele plaatje geeft mij veel duidelijkheid over alle shifts die ik heb gehad in mijn leven sinds Ragna er is. Ook dat bepaalde stukken van haar karakter en haar gedrag puur een weerspiegeling zijn van delen die ik nog moet aanpakken en waarin ik nog niet eerlijk ben met mijzelf.


Andere delen zijn dan weer gewoon deel van wie ze is, en ik geloof niet in mensen veranderen om ergens in te passen als dat niet zijn wie ze écht zijn. Dit doe ik dus ook niet met honden, Ragna haar design toont aan dat zij super fel reageert op alles. Eerst doen en dan denken, dit is iets dat voor ons mensen als lastig kan ervaren worden, maar het hoort gewoon bij wie ze is, dus dit laat ik zijn.


Waar zoek ik het design van mijn hond op?


Momenteel kan dit alleen met een betalende abonnement van Genetic Matrix. Maar je kan dit ook op mijn persoonlijke website, aanvragen, dan zoek ik dit voor je op en stuur ik het design van je hond naar je door.


Wil jij ook meer leren over de Mammalian Design Matrix?


Piekt deze informatie je interesse? Dan zou ik zeggen kijk eens tussen mijn aanbod, ik heb me niet alleen gespecialiseerd in Animal Design of Human Design voor honden. Ik ben ook gediplomeerd hondengedragstherapeut en gebruik al mijn kennis om jou en je hond dichter te brengen naar jullie authentieke zelf en zo een sterke band opgebouwd vanuit vertrouwen en wederzijds respect.


Vraag helemaal gratis het design van je hond aan


Wil je helemaal gratis het design van je hond ontdekken? You are in luck. Hieronder kan je je aanvraag plaatsen ❤

コメント


bottom of page