top of page

Human Design en energie zorgt voor magie in je leven

I believe in fairytails. Al van kinds af wilde ik geloven in sprookjes en magie. Als wij mensen die zaken kunnen bedenken moet er toch een kern inzitten? Ook leek het leven me zo saai en onbenullig als het niet kon waar zijn. Natuurlijk zoals elke persoon die volwassen werd, werd ik realistischer en mijn leven werd hoe ik dacht dat het moest zijn. Maar aan de andere kant ook onmogelijk saai. Hoe het moest zijn… Wat ik normaal vond…


Human Design reader legt tarot kaarten

En zo langzaam verdwijnt alle magie uit de wereld, belanden we allemaal in depressies en kunnen we de druk niet meer aan. We zijn gewoon leeggelopen, en veranderd in een stel grijze mieren in plaats van onze kleuren te laten schitteren. En toen enkele jaren geleden leerde ik een ander woord kennen voor magie. Energie. Alles is energie, alles! En als je wat leest over quantumfysica (voor zover ik er wat van begrijp) is het magisch. Toen ik leerde werken met energie via Human Design, tarot en nog enkele andere. Zag ik hoe dit mijn leven positief beïnvloedde. Opnieuw sijpelde de magie langzaam aan terug in mijn leven. Nu energie kan je voelen, met heel je lichaam. En zelfs als je mijn vriend vraagt, die totaal niet bezig is met spiritualiteit, of Ragna (onze hond) energie kan aanvoelen. Gaat hij zonder enige twijfel ja zeggen, hij zou het zelfs niet in vraag stellen. Voor mij is dat net zoals iedereen die samenleeft met honden zou beamen dat honden emoties hebben, terwijl het zo lang heeft geduurd voor de wetenschap hier ook achter stond.


Leren werken met energie heeft ervoor gezorgd, dat mijn leven elke dag beter en stiekem ook magischer wordt. Het leven is gewoon leuk. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik andere beter begrijp en kan zien hoe honden reageren en waarom. En als je dan een tool hebt die je alles aanreikt om hier stap voor stap mee te experimenteren? Dan kan je toch niet nee zeggen. In mijn programma Energetic Reflection. Leer ik je stap voor stap werken met Human Design voor mensen en honden. Zodat jij weet hoe jullie unieke energie werkt en hoe je elkaar beïnvloed. Hoe je oude patronen kan doorbreken en een stap verder kan gaan. Hoe je zonder te gaan zweven, terug magie in je leven kan verwelkomen.
댓글


bottom of page