top of page

Ben jij klaar voor transformatie? Human Design voor mens en hond

Ik volg zelf zeer veel coaching, omdat groei niet iets is voor even. Aan jezelf werken is een constant leerproces en coaching helpt me om hier actief mee bezig te blijven. Ik liep op dit moment aan tegen mijn eigen verhaal. Wat doe ik nu echt en hoe help ik mensen? Wat is de pijn waarmee ik mensen help? Dankzij enkele mooie gesprekken met verschillende mensen en mijn coachingsessie bij Karen Adriaenssen klikte het.


Ik zeg al langer dat je niet de hond krijgt die je wil, maar de hond die je nodig hebt. Maar wat wil dat nu zeggen de hond die je nodig hebt. Sommige mensen krijgen honden, waarbij hun leven voelt als onleefbaar. Ook ik had zo een hond, die mij het gevoel gaf dat het onmogelijk was om samen te leven. Ondertussen leert de ervaring mij dat mensen met de uitdagendste dieren, klaar zijn voor de grootste transformatie. Waarom moet ik nu net deze hond krijgen? Al mijn vrienden en familie hebben honden die gewoon meegaan met de flow.


Dus zit jij met je handen in het haar als het aankomt op je hond, zie het als een uitnodiging. Jij bent klaar voor een transformatie en je hond wil je hier in helpen. Je moet alleen je ogen te openen en je klaar te maken om de lessen te zien en te leren. Het kan confronterend zijn, het is niet altijd even makkelijk. Maar als je ze in de ogen wil kijken, ga je ook zien dat je er als een ander persoon gaat uitkomen.


Dit is wat ik bied, dit is wat ik wil zijn. Ik ga naast je staan, tijdens je transformatie. Samen met je hond. We gaan kijken naar wie jij ontworpen bent om te zijn, wie ben jij in je kern? En wie is je hond in zijn kern? Dit zien we in jullie Human Design analyse. Dan kunnen we dit samenvoegen tot jullie unieke combinatie en welke lessen jullie mogen leren van elkaar. Zo heb je elke dag iemand naast jou, die je confronteert met wat je te leren hebt en kun jij dit ook omzetten naar duidelijke lessen voor jezelf.
Comments


bottom of page